Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen

Welkom op de website van Iris Fyto.
Hier vindt u informatie over de praktijk van Jaap Slegt en M.C. Schreurs te Edam.

Iris Fyto is:

Jaap (J.B.) Slegt
Fytotherapie
Oogdiagnostiek
Voeding
Bio-resonantie therapie
Auriculotherapie
M.C. Schreurs
Bio-dynamische therapie
Ontspannings massage
Individuele begeleiding

___________________

Iris Fyto

j.c. Brouwersgracht 28
1135 WK Edam
tel. 0299 372 684
» Route

Informatie:

Bio-resonantie/ dr.Schüssler therapie


Bio-resonantie therapie valt onder de energetische geneeskunde. Al het leven kent naast een chemische component, tevens een energetische component. Beide facetten vormen een deel van ons leven en manifesteren zich tegelijkertijd. Het is dit energieveld dat de bio-energetische geneeskunde kan testen. In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van de biosensor.
Het komt voor, dat mensen met een bepaald klachtenpatroon al vele therapieën hebben geprobeerd en toch niet echt van de klacht verlost zijn. Blijkbaar liggen er blokkades, liever gezegd drempels, in ons onderbewustzijn die werkelijke heling belemmeren. Met de bio-sensor testmethode is het mogelijk deze drempels op te zoeken en herkenbaar te maken. Via een  testprotocol komt u samen met de therapeut terecht in onderliggende negatieve overtuigingen die aan de basis kunnen liggen van een klachtenpatroon.

Dr.Schüssler cezoutentherapie

Een goede basis voor gezondheid is o.a. afhankelijk van een optimale balans in de mineralenhuishouding(celzouten) Is de mineralenbalans verstoord, dan raakt het organisme uit balans en is de kans groot dat door tekorten er een dysbalans in de celstofwisseling ontstaat en dit een basis vormt voor de ontwikkeling van klachtenpatronen. Door het toevoegen van de juiste mineralen in de natuurlijke samenstelling kan men deze dysbalans opheffen. Een veilige en natuurlijke methode die vaak als ondersteuning en/of preventief ingezet kan worden.Meer informatie:

Hoe verloopt een consult